Frivilligfesten åbner op for ekstra billetter

Billetterne til årets frivilligfest på Mors blev udsolgt på rekordtid da billetterne blev sat til salg i starten af ugen.

Det tog kun godt en time at sælge alle 500 billetter inkl. spisning. Derfor åbnes der op for, at der kan købes tribunepladser. Billetsalget starter fredag den 31. januar kl. 10.00.

– Der er fantastisk, at så mange har ønsket at komme med til Frivilligfesten 2020. Billetsalget gik rigtigt hurtigt og venteliste for at få billetter er lang, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune, og fortsætter

– Der er begrænsninger for hvor mange, der kan sidde ved borde på gulvet i arenaen. Derfor åbner vi på fredag for salg af tribune-pladser, så endnu flere frivillige kan blive en del af arrangementet.

I alt vil der blive sat 250 tribunebilletter til salg til 60 kroner (plus gebyr) stykket. Billetsalget foregår på www.mors.dk/frivilligfest.

I løbet af aftenen vil en række priser blive uddelt, og der kan indstilles kandidater til priserne indtil den 15. februar via Morsø Kommunes hjemmeside.

Frivilligfesten er også en hædring af sportsmestre, der i det forgangne år har vundet medaljer ved et jysk, dansk, nordisk, europæisk eller verdensmesterskab.

Frivilligfesten finder sted fredag den 20. marts i Sparekassen Thy Arena | Mors i Nykøbing.

LÆS OGSÅ:

Frivilligfesten er klar med program og billetsalg

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top