Frivilligfest på Mors udskudt: – Vi tør ikke tage nogen chancer

Morsø Frivilligfest er blevet udskudt.

Det oplyser Morsø Kommune i en pressemeddelelse.

– Vi tør simpelthen ikke tage nogen chancer, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, og henviser til sundhedmyndighedernes anbefalinger om at aflyse eller udskyde større arrangementer grundet frygten for coronasmitte.

Artiklen fortsætter under artiklen…

For at begrænse spredning af coronavirus/covid-19 anbefaler myndighederne, at alle arrangementer med flere end 1000 deltagere aflyses eller udskydes. For arrangementer med færre end 1000 deltagere, som det ville have været tilfældet med frivilligfesten på Mors, anbefaler myndighederne, at arrangøren vurderer smitterisikoen for det konkrete arrangement – og det er så det man har gjort på Mors med det udfald, at den festlige begivenhed afholdes på et senere tidpunkt.

Forud for udskydelsen har man vurderet, at der ikke kan etableres tilstrækkelige fysiske rammer til at overholde anbefalingerne for at holde en eventuel smitterisiko på et absolut minimum, fx at der skal holdes en forsvarlig afstand mellem deltagerne i henhold til myndighedernes anbefaling.

Morsø Kommune har derudover rådført sig med øvrige offentlige instanser, hvilket sammenholdt med regeringens opfordring er baggrunden for beslutningen om at udskyde Frivilligfesten.

Frivilligfesten skulle afholdes i Sparekassen Thy Arena Mors fredag den 20. marts. Der er endnu ikke fastlagt en ny dato.

Billetterne er gyldige på den nye dato. Gæster, der ønsker det, vil dog få refunderet billetprisen ved henvendelse til Morsø Turistbureau på mt@visitmors.dk eller telefon 97720488.

Du kan følge med i seneste nyt fra myndighederne HER

 

LÆS OGSÅ:

Se de nominerede til Årets Frivillig og Årets Forening på Mors

 

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top