Frivilligfest klar med program og billetsalg

Morsø Kommune fejrer frivillige ildsjæle og sportsudøvere med frivilligfesten ”Sammen er vi bedst 2019” fredag den 22. marts. Aftenen byder på hædring af sportsmestre, prisoverrækkelser og underholdning. Programmet for aftenen er nu på plads., og billetsalget starter i dag.

– Alle de frivillige ildsjæle på Mors yder en kæmpe indsats til gavn for os alle. Vi inviterer derfor alle frivillige med til frivilligfesten 2019 sammen med øens øvrige foreninger og ildsjæle, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Hædring af lokale sportsmestre
Konferencier Clement Kjersgaard vil føre de fremmødte gennem en festaften med hædring af lokale sportsmestre, overrækkelse af priser og masser af underholdning.

– Aftenen kommer til at byde på varieret underholdning. Det er lokale indslag med springgymnaster, stomp, latinamerikanske danse og revy. Og der vil også være underholdning med Carsten Knudsen kendt fra De Nattergale og The Julekalender samt et liveshow med Specialklassen, der leverer improviseret comedy, fortæller Hans Ejner Bertelsen.

Kom med til Frivilligfest 2019

Glæd jer til et brag af en aften, hvor vi hylder alle de mange frivillige på Mors og hædrer årets sportsmestre 💪. Der vil være underholdning af Carsten Knudsen, som I nok kender fra de Nattergale, og fra SpecialKlassen, der er helt enestående i kunsten at lave improviserende comedy- og satire 😄Der vil være lækker mad fra Sallingsund Færgekro og I guides kyndigt igennem af konferencier Clement Kjersgaard Der vil være begrænset antal pladser, og prisen for denne hyldestaften er 150 kr. pr. person og inkluderer velkomstbobler, buffet ved Sallingsund Færgekro samt kaffe og kage. 😄😋I kan se mere om programmet – og bestille billet via https://www.mors.dk/frivilligfest

Slået op af Morsø Kommune i Fredag den 25. januar 2019

I løbet af aftenen uddeler Morsø Kommune for første gang prisen ”Årets Frivillig”. Det er en hædring af en enkeltperson eller en forening, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors.

Festaftenen er også en hædring af sportsmestre, der i det forgangne år har vundet medaljer ved et jysk, nordjysk, dansk, nordisk, europæisk eller verdensmesterskab.

Der er omkring 350 pladser med spisning i Arenaen. Billetter til ”Sammen er vi bedst 2019” sættes til salg efter først til mølle-princippet fredag den 25. januar kl. 10.

Billetprisen er 150 kr. pr. person. Festmiddagen består af buffet leveret af Sallingsund Færgekro, og drikkevarer købes separat.

Billetsalg er på www.mors.dk/frivilligfest

PROGRAM
Frivilligfesten 2019 den 22. marts kl. 17.30-22.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
17.30 Bobler i foyeren

17.40 Dørene til salen åbnes

18.00 Velkomst ved borgmester Hans Ejner Bertelsen

18.20-19.20 Buffet ved Sallingsund Færgekro

19.20-20.20 Show 1. del

Prisuddeling Årets Ungleder ved DGI og Morsø Kommune

Hædring af Sportsmestre 2018 ved Morsø Kommune

Underholdning ved NIF springgymnaster, Danseskolen Thy-Mors og Sundby Revyen 2019

20.20-20.50 Kaffe og kage

20.50-21.50 Show 2. del

Prisuddelinger Kulturius ved Kulturelt Samvirke Mors, Kunstnerpris og Årets Frivillig 2018 ved Morsø Kommune

Hædring Handicapprisen ved DH Morsø

Underholdning ved Carsten Knudsen (De Nattergale) samt Stomp ved Morsø Kompetencecenter

21.50-22.20 Liveshow med Specialklassen – impro comedy

22.30 Tak for i aften

Forfatter

Related posts

Top