Frivillige ildsjæle

Af Kjeld Bak
Kandidat til KV17 for S, Morsø Kommune

På Mors har vi rigtig mange ildsjæle og frivillige. De gør et uvurderligt stykke arbejde for at sikre sammenhængskraft og liv i landdistrikterne. Deres iderigdom og ildhu giver os alle et rigere liv. Derfor skal de have de allerbedste rammer og betingelser for at kunne føre deres ideer ud i livet.

Der er mange gode eksempler på at frivillige har skabt noget stort. Selv det mindste projekt kan være stort i den rette sammenhæng.

Ingen må møde en lukket dør med et projekt, intet projekt må dø på grund af smøleri. Derfor skal der altid være en medarbejder på kommunen klar til at tage sig af de henvendelser, der kommer fra borgere, beboerforeninger eller Landdistriktsrådet.

Det ligger mig dybt på sinde at Morsø kommune i endnu højere grad, skal deltage aktiv i samarbejde med de frivillige ildsjæle og borgerne i udviklingen af hele øen. Det kan være nye bydels- eller landsbyprojekter. Det kan være nye turist projekter. Det kan være nye landsbysamarbejder. Intet er for småt, intet er for stort.

Jeg er som Socialdemokrat meget optaget af udviklingen af hele øen, for det første giver det en sammenhængende ø, og for det andet får vi demokratiet helt ud i yderste led.

Forfatter
Tags

Related posts

Top