Friskoleleder har ingen kommentarer til anklagende læserbrev

“Sikkerheden på Øster Jølby Friskole er åbenbart en by i Rusland”

Sådan indledte Steen Pilgaard fra Erslev på Mors igår et læserbrev, hvor han i skarpe vendinger kritiserer både sikkerheden på Øster Jølby Friskole og skolens leder, Marianne Svenningsen.

Steen Pilgaards søn fik sidste år elektrisk stød i et bålskur på Øster Jølby Friskole. Af Politiets rapport på sagen, som LimfjordUpdate har fået aktindsigt i, fremgår det bl.a. at:

Person (7år) får stød (220 V) af frithængende ledninger fra stikkontakt, der er monteret på fritliggende bålskur. Stikkontakten havde forinden været udsat for hærværk, dog af ældre dato. Personen fik 3 brændemærker på hånd og blev efterfølgende visiteret af vagtlæge i Nykøbing, der rekvirerede en ambulance, kørsel 1, til Ålborg, da førnævnte læge ikke havde mulighed for at foretage hjertediagram.”

Far følte sig truet til tavshed
Steen Pilgaard skriver videre i sit læserbrev, at han dagen efter hændelsen tog kontakt til skoleleder Marianne Svenningsen:

– Hun nægtede at det skulle have været farligt. Hun sagde, at hun kendte mange elektrikere der tit fik stød og at det betød ikke noget. Da jeg skulle gå fik jeg af vide, at nu skulle vi overveje om dette var skolen. Jeg følte at vi skulle bare rette ind og holde mund, skriver Steen Pilgaard.

Skoleleder har ingen kommentarer
LimfjordUpdate har forgæves forsøgt at få en kommentar fra friskolens leder Marianne Svenningsen der ikke ønsker at udtale sig konkret om sagen pga. hendes tavshedspligt. Dog skriver hun i en mail til LimfjordUpdate, at:

– Den pågældende forældres anklager mod min person kan ingen på Øster Jølby Friskole genkende og de må derfor stå for hans egen regning. Der er selvfølgelig altid to sider af en sag, men grundet min tavshedspligt vil jeg undlade at kommentere på hans grove og helt udokumenterede insinuationer. Sikkerheden på Øster Jølby Friskole er absolut i orden og der tages hånd om de situationer, der uvægerligt vil kunne opstå, hvor mange børn er samlet, skriver Marianne Svenningsen.

Skolelederen vil heller ikke hverken be- eller afkræfte, at en lignende situation skulle have fundet sted, sådan som der bliver antydet i Steen Pilgaards læserbrev.

Du kan læse hele læserbrevet her

Forfatter

Related posts

Top