Fremtiden for Thisted Firmasport hænger i en tynd tråd

Hvis ikke nye frivillige kræfter træder til, risikerer Thisted’s største idrætsorganisation, Thisted Firmasport, at måtte nedlægge sig selv efter mere end 42 års virke.

Walther Larsen valgte efter 42 år som aktiv formand for Thisted Firmasport at trække sig på den ordinære generalforsamling for en måneds tid siden. Samme dag trådte Erik Jørgensen tilbage efter 38 års aktiv indsats for foreningen.

– Begge har gennem årene leveret en stor og uegennyttig indsats for firmaidrætten i Thisted, og foreningen er dem stor tak skyldig, skriver foreningen i pressemeddelelse.

Desværre lykkedes det ikke på generalforsamlingen at få besat de ledige poster, og derfor kæmper foreningen lige nu for sin overlevelse. Besættes posterne ikke til den ekstraordinære generalforsamling den 3. juni 2019 kl. 19 i Rolighedshallen, er det formentlig slut med firmasporten i Thisted.

Thisted Firmasports formål er, gennem arbejdspladsen og andre fællesskaber, at stimulere interessen for idræt og motion samt at styrke kammeratskab og socialt samvær. Thisted Firmasport havde i 2018 2.755 medlemmer.

Foreningens største aktiviteter er pt. tæl-skridt-kampagnen, bowling, gokart og volleyball men der er plads til flere, som fx kollegagolf, fodbold, løb, skydning og diverse events.

– Kræfterne til at løfte flere opgaver mangler bare i bestyrelsen, oplyser foreningen.

Udviklingskonsulent i Dansk firmaidrætsforbund Klaus Almind håber, at det lykkes at sikre foreningens overlevelse, da firmaidrætten ud over de nævnte også står bag mange forskellige aktiviteter som arbejdspladsernes motionsdag og rigtige mænd løbet.

– Det vil også være så ærgerligt, hvis 2.755 aktive motionister ikke længere kan danne fællesskab og netværk i Thisted gennem firmasporten. Så har du mod og lyst til at prøve kræfter med at arrangere og gennemføre forskellige event og aktiviteter, så er det lige dig vi mangler i bestyrelsen. Jeg og den øvrige bestyrelse skal nok hjælpe dig i gang, lover han.

Foto: Thisted Firmasport

Forfatter

Related posts

Top