Fremgang hos DFI sikrer flere lokale arbejdspladser

Skandinaviens førende bordpladeproducent, DFI-Geisler fra Mors, har netop offentliggjort årsregnskabet for 2020. Regnskabet udviser en fortsat stærk udvikling og et resultat på niveau med 2019.

Specielt det danske marked udviklede sig positivt i andet halvår, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Som i alle andre virksomheder var 2020 også hos os et yderst usædvanligt år. Udover flere Corona-påvirkede markeder i løbet af året, ramte tilmed en lokal nedlukning af Nordjylland i 14 dage tilbage i november. Dette gik hårdt ud over vores produktion og henset til disse omstændigheder, kan vi være rigtigt godt tilfredse med det samlede resultat i 2020. Med en ekstra indsats fra alle medarbejdere lykkedes det at indhente den mistede produktion inden juleferien, fortæller Lars Langkjær, adm. direktør i DFI-Geisler.

Der har i de seneste år været stort fokus på at gøre DFI-Geisler mere bæredygtig i alle dele af virksomheden. Det har bl.a. resulteret i virksomhedens største investering nogensinde, da et nyt produktionsanlæg er blevet indkøbt i 2020 til produktionen af laminatbordplader.

– Med det nye produktionsanlæg i vores laminatafdeling har vi styrket vores position på markedet, og vi forventer på den baggrund et 2021, som vil blive endnu bedre end 2020, fortæller Lars Langkjær.

Great Place to Work
Han forventer samtidig, at hele køkkenmarkedet vil opleve vækst i år, hvilket allerede smitter positivt af på DFI-Geisler, der indtil videre har ansat yderligere 15 medarbejdere siden årsskiftet.

Lige nu er efterspørgslen efter bordplader helt enorm, og derfor søges der kontinuerligt efter nye medarbejdere.

– Vi har heldigvis et godt omdømme lokalt som arbejdsgiver, der gør, at vi næsten dagligt modtager ansøgere til nye jobs hos os. Vi gør rigtigt meget for vores medarbejderes trivsel og af den grund foretages der målinger heraf årligt af det internationalt anerkendte analysebureau ”Great Place To Work”. Det skal bare være et godt sted at arbejde, ellers kan vi ikke fortsætte med at tiltrække nok medarbejdere i fremtiden, slutter Lars Langkjær.

Fakta om DFI-Geisler A/S
– DFI-Geisler er Skandinaviens største bordpladeproducent
– DFI-Geisler producerer ca. 90.000 bordpladesæt om året
– DFI-Geisler udnytter eller genbruger mere end 90% af deres samlede affaldsmængde
– DFI-Geisler eksporterer til 8 lande i Europa

LÆS OGSÅ:

DFI-Geisler med stort fokus på lille klimaaftryk

 

Forfatter

Related posts

Top