FREJA koncernen udvider det europæiske netværk

Fokusering på etableringen på det europæiske stykkegodsmarked får endnu et løft i den rigtige retning.

er det med stor glæde, at vi kan informere om, at FREJA Danmark, Norge og Sverige fra den 1. juli indleder samarbejde med Hellmann Worldwide Logistics i store dele af Tyskland, siger CEO Jørgen Hansen.

Samarbejdet er en udvidelse af samarbejdet mellem de to privatejede koncerner, idet der igennem flere år har været et samarbejde mellem FREJA koncernen og Hellmann East, ligesom FREJA Norge og Hellmann UK har samarbejdet igennem længere tid.

Hellmann arbejder globalt
Hellmann Worldwide Logistics omsætter globalt for 2,86 mia. euro (i 2013), har 11.684 ansatte fordelt på 245 afdelinger i 56 lande, og hører dermed til en af de absolut ledende aktører indenfor transport, informationsteknologi og logistik. Endvidere er Hellmann Worldwide Logistics en af stifterne af System Alliance Europe.

Hellmann Worldwide Logistics Tyskland består af 45 filialer, og det nyetablerede samarbejde vil medføre øget frekvens til og fra Tyskland for såvel Hellmann som FREJA koncernen.

FREJA er med sine 15 afdelinger en af de største privatejede transport- og logistikvirksomheder i Norden. Via kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland har medarbejderne fokus på at give kunderne skræddersyede, effektive og troværdige transportløsninger.

– udvidelsen af samarbejdet mellem FREJA og Hellmann er en naturlig konsekvens af den forandring, der sker på det europiske transport marked, hvor det er endnu vigtigere end tidligere, at selskabernes DNA og fokusområder passer sammen, siger CEO Jørgen Hansen.

FREJA og Hellmann ønsker i fælleskab at være det privatejede alternativ til de globale statsselskaber, hvor fokusering på nærhed, dialog og værdiskabelse for kunderne har højeste prioritet.

Forfatter

Related posts

Top