Fredsø vinder transportpris igen-igen

Fredsø Vognmandsforretning vandt i dag Sikker Trafik Erhverv-prisen 2017, der blev overraket i København.

“Firmaet vinder Sikker Trafik Erhverv-prisen 2017, fordi ledelsen har udformet klare retningslinjer for, hvilken trafikal adfærd chaufførerne forventes at udvise i forhold til både andre trafikanter og kunder. Alle lastbiler har hastighedsbegrænsning på 82 km/t., og chaufførerne skal puste i en alkolås, før de kan starte lastbilerne. Med et elektronisk system holder firmaet øje med de ansattes kørsel og fx hastighed, og medarbejderne kan via en app se, hvordan de kører i forhold til de øvrige chauffører.

Oplysningerne bruges som et vigtigt redskab for ledelsen til ugentlig dialog med chaufførerne. Resultaterne er ikke udeblevet. Mere trafiksikker kørsel, lavere forsikringspræmier, lavere udgifter til brændstof og vedligeholdelse og mindre pressede chauffører. Alt sammen er med til sikre, at der sker færre uheld og ulykker.

Fredsø Vognmandsforretning gør sig derfor fuldt ud fortjent til prisen som årets vinder af Sikker Trafik Erhverv-prisen”, lød begrundelsen for tildelingen af prisen.

Med sine 60 køretøjer repræsenterer Fredsø Vognmandsforretning ApS de mange mellemstore transportvirksomheder, der er i Danmark.

Det er Pension & Forsikring samt Rådet for Sikker Trafik, der står bag prisuddelingen.

Foto : DTL

Forfatter

Related posts

Top