Frederiksen og Kollerup i dialog med 550 lokale unge

Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat Mette Frederiksen og partifællen, det lokalvalgte folketingsmedlem Simon Kollerup, går i dag i dialog med 550 lokale unge fra ungdomsuddannelserne i Thisted.

Simon Kollerup mener, at unges dagsorden og bekymringer let bliver trængt i baggrunden, når de storpolitiske sager som f.eks. højere pensionalder, velfærd over for topskattelettelser får lov at fylde det meste. Derfor vil han bruge dagen idag til at få de unges sag løftet helt til tops i dansk politik og ind på Christiansborg

Det er ungdomsorganisationen DemokraTour og Thisted Gymnasium og HF, som sammen med Simon Kollerup har forberedt dagen. Målgruppen er unge, som tager en ungdomsuddannelse i Thisted, men Simon Kollerup håber, at flere uddannelsessteder vil tage imod hans ønske om dialog.
.

.

Selvom dagens møde foregår i Thisted, håber Simon Kollerup at få en invitation fra andre steder i lokalområdet til en dialog med de unge:
.

.

Dagens møde starter kl. 10.00 og slutter kl. 12.30 i Teutonersalen på Thisted Gymnasium.

Stille før stormen…? Lyt med!Kæmpe tak til DemokraTour, Thisted Gymnasium, EUC Nordvest og Thy-Mors HF & VUC for samarbejde om et spændende – og vigtig – debat i morgen. Jeg glæder mig helt vildt!

Slået op af Simon Kollerup i Onsdag den 22. august 2018

Foto: Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top