Fra undfangelse til død til Limfjordsteatret

Limfjordsteatret får torsdag 11. oktober besøg af Bådteatret, der med forestillingen ”Kroppen” tager sit publikum med på en rejse fra befrugtning til død.

Tre dansere med dukker i menneskestørrelse tager den moderne krop under behandling; fra drømmen om den perfekte krop til frygten for den aldrende krop, der stædigt minder os om, at festen på et tidspunkt er forbi.

Danserne leger, slås, flyver, danser og udforsker mulighederne for at kombinere dukker med den fysiske menneskekrop, så man som beskuer kan komme helt i tvivl om, hvornår mennesket stopper og dukken begynder – og omvendt.

Forestillingen er en visuel og grotesk danseforestilling, som i poetiske og stærke billeder fabulerer om det moderne menneskes forhold til kroppen. Fra fødsel til død, barndom til alderdom. Den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop.

Forestillingen har fået en flot modtagelse hos anmelderne, der kalder den for både modig, spændende, snedig, sjov, grotesk og underholdende. Også Ugeskrift for Læger har set og anmeldt den og skriver: ”Vil man både underholdes, provokeres og rystes lidt i sin naturvidenskabelige grundvold, er ’Kroppen’ et godt sted at starte”.

”Kroppen” vises kun denne ene aften, og der er stadig mulighed for at sikre sig en billet.

Foto: Bådteatret

Forfatter

Related posts

Top