Fra Thy til Mors: Sydmors Skole ansætter stærkt lederteam

Fra 1. august vil der stå Keld Rønager på døren til skolelederens kontor og Morten Ahle på viceskolelederens dør på Sydmors Skole.

De er blevet valgt af et enigt ansættelsesudvalg, og Skolechef i Morsø Kommune Michael Dahlgaard ser frem til samarbejdet med de to ledere, som har en masse at byde på til at forsætte den positive udvikling på skolen i Vils.

– Vi har fundet det nye ledelsesteam til Sydmors Skole i et meget stærkt kandidatfelt. Keld og Morten ankommer med relevante ledelseserfaringer i bagagen og en solid faglig ballast. Vi glæder os til at få Keld og Morten præsenteret på Sydmors Skole og på skolelederholdet i Morsø Kommune, fortæller Michael Dahlgaard

Den nye skoleleder

Keld Rønager. Pressefoto

Keld Rønager er 45 år og kommer fra en stilling som afdelingsleder på Bedsted Skole. Han bor i Thisted med hustruen og et plejebarn og har to bonusbørn. I ansøgningen har hans nuværende kolleger blandt andet givet ham en karakteristisk som: synlig, opmærksom, støttende, nysgerrig, overblik og konstruktiv.

Keld Rønager nævner også, at der er vigtigt for ham, at en leder er synlig i hverdagen og ude blandt eleverne i forskellige situationer. Ud over at være rummelig og anerkendende som person, så er åbenhed og ærlighed to egenskaber, som han vægter meget højt. Disse to kvaliteter betyder også, at han ser sig selv som en loyal holdspiller både for ledelsesteamet og skolen.

Den nye viceskoleleder

Morten Ahle. Pressefoto

Morten Ahle er 32 år og kommer fra et job på Blåkilde Efterskole som viceforstander.

Han bor i Nykøbing med kæresten og hendes to børn. Han beskriver blandt andet sig selv som ansvarlig og initiativrig samt som en lyttende og samarbejdsorienteret leder og en aktiv person, der nyder at engagere sig i positive fællesskaber.

Han har fokus på at skabe tillid og har stor passion for udvikling af børn og unges livsmod samt handlemuligheder, hvilket han har erhvervet sig megen erfaring med gennem både ansættelser og frivilligt engagement.

Forfatter

Related posts

Top