Fra Thy til Dublin og hjem til Mors

I aften kan du komme med på en musikalsk rejse fra Thy til Irland og for så at slutte på Mors.

Det sker når Kulturkøbmanden i Sillerslev kl. 19.30 åbner dørene for det første af en række arrangementer i andet halvår af 2017. Et halvår, der byder på alt fra Jazz til folkemusikere fra færørene og rockmusikere fra Vesterbro.

– Vi starter lokalt med en lidt anderledes komposition af fortælling og musik, hvor vores lokale institution indenfor folkemusikken – nemlig Lars Kristensen – vil fortælle om sit liv i, med og af musikken, fortæller Henrik Olsen fra Kulturkøbmanden.

Fra Thy til Dublin og hjem til Mors
Lars Kristensen fortæller selv følgende om aftenens indhold:

– “Fra Thy til Dublin  og hjem til Mors” er titlen på mit musikalske foredrag, hvor jeg tager afsæt i min moders hjerterytme, som i min fostertilstand lagde grundstenen til mit virke som musiker. I menneskets ældgamle historie som udøvende musikanter, er vi mindst 35.000 år tilbage i historien. Trommen kom først, og dernæst den enstrengede bue – formoder jeg, men jeg kan tage fejl, muligvis var det fløjten, men den erindring er gået fløjten. Med tromme, langbue, lyre, keltisk harpe, nyckelharpe, violin og oktavviolin bringer jeg lytterne fra urtid til nutid. Undervejs vil jeg berette om de mange spillemænd fra nær og fjern, som har beriget mit liv.

Entréen er kr. 125,- og billetter sælges ved døren.

Forfatter

Related posts

Top