Fra fjord til bord med biolog og kok 

Dansk Skaldyrcenter og Morsø Turistbureau inviterer igen til et spændende arrangement på Dansk Skaldyrcenter; Fra fjord til bord med biolog og kok den 31. maj.

Arrangementet begynder med en rundvisning på Dansk Skaldyrcenter hvor der bliver mulighed for at se nærmere på hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være ressourcer, der er ude i fjorden, og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse.

Herefter går turen ud i Dansk Skaldyrscenters køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør – måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?

Kokken vil også give dig nye ideer til, hvordan skaldyr kan tilberedes.

Arrangementet starter kl. 18.00 med ca. 1 times rundvisning, hvorefter der tilbringes 1 time i køkkenet sammen med centrets kok, og hvor der smages på de spændende tilberedte smagsprøver. Arrangementet slutter kl. 20.00

Pris pr. person kr. 395,-

Tilmelding er nødvendigt og seneste tilmelding er den 26.5

Forfatter

Related posts

Top