Fra Fjord til Bord

Der er lagt op til et spændende arrangement på Dansk Skaldyrcenter fredag den 1. oktober under temaet Fra Fjord til Bord.

Arrangementet begynder med en rundvisning på Dansk Skaldyrcenter.

– Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være ressourcer, der er ude i fjorden, og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse, fortæller turistchef Bente Kristensen.

Herefter går turen ud i Dansk Skaldyrscenters køkken, hvor der er mulighed for at smage på små skaldyrsretter og tang fra Limfjorden.

– De tilberedte retter kan erstatte aftensmaden denne aften, tilføjer turistchef Bente Kristensen.

Arrangementet starter kl. 18.00 med ca. 1 times rundvisning, hvorefter der tilbringes en times tid i køkkenet.

Tilmelding er nødvendigt senest den 30.9. til Morsø Turistbureau, tlf. 97720488 eller book din billet online på www.visitmors.dk.

Forfatter

Related posts

Top