Fra Christiansborg til Hvidbjerg for at smage på kagerne

I december 2016 slog den 35-årige Marianne Korsgaard dørene op for Gaard Bageriet ved V. Hvidbjerg. Her laver hun brød og kager til hverdag og fest. Lige nu holder Marianne åbent i Gaard Bageriet hver fredag for salg af brød, kager og søde sager. Det er muligt at bestille de øvrige dage – hvor tiden bruges i produktionen for at bage brød og kager til butikken, private og virksomheder. Og der var stor rift om hendes bagværk allerede kort efter åbningen.

Mandag kl. 13.00 besøger det lokale folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen (V) Gaard Bageriet i Hvidbjerg på Mors. Han glæder sig til at smage på Marianne Korsgaards eftertragtede kager.

– Jeg er meget glad og taknemmelig for den store interesse, der er at mærke for Gaard Bageriet. Efterspørgslen og interessen er helt overvældende. Det har været en spirende drøm i mange år at starte mit eget bageri/konditori op. Det, at skabe noget selv, se resultater, give sig selv tid til at gøre sig umage og være med til at skabe liv på landet, er en stor tilfredsstillelse. Nu er det en realitet, og jeg kan kalde mig iværksætter. Dette projekt har ikke været muligt for mig ”at løbe i gang” uden stor hjælp fra min familie. Jeg føler mig meget privilegeret, at jeg kan trække på deres erfaringer og energi, siger Marianne Korsgaard.

Marianne Korsgaard er uddannet både konditor og bager. Da hun blev færdig som bager i februar 2008, var hun den første i Danmark med udmærkelsen guldmedalje til sin svendeprøve. Og i 2014 blev det til en sølvmedalje til konditorsvendeprøven. Marianne har arbejdet i forskellige bagerier og har også undervist i faget, men nu blev det tid til at tage springet og prøve livet som selvstændig.

Foto : Folketinget

Rygtet om de gode kager har nået Christiansborg
Også på Christiansborg har de hørt om Mariannes bagværk. Derfor har det lokale folketingsmedlem og erhvervsordfører for Venstre, Torsten Schack Pedersen, besluttet sig for at aflægge Gaard Bageriet et besøg og smage på lækkerierne. Torsten ser frem til besøget:

– Jeg har hørt om Gaard Bageriet og Mariannes kager, og jeg glæder mig til at smage,  siger Torsten Schack.

Som erhvervsordfører og lokal repræsentant i Folketinget holder han sig altid opdateret på erhvervslivet på Mors og Thy.

– Det er vigtigt for mig at holde mig ajour med det lokale erhvervsliv. I Venstre ønsker vi at udvikle erhvervslivet og skabe bedre forhold for både nye og etablerede virksomheder. Jeg tager både succeshistorier og udfordringer fra de lokale virksomheder med til Christiansborg, som jeg kan bruge i mit politiske arbejde, lyder det fra Torsten Schack Pedersen, som besøger Gaard Bageriet på mandag.

Kagefoto: Marianne Korsgaard

Forfatter

Related posts

Top