Fotovogn knipsede hund siddende på skødet af bilist

De ansatte på bødekontoret hos Midt- og Vestjyllands Politiet lægger øjne til lidt af hvert, når de gennemgår billederne fra kredsens fotovogne og stærekasser.

Bilister der læser avis, piller næse eller drikke kaffe under kørslen er langt fra usædvanligt, men øjnene blev alligevel spærret op, da et billede fra en fartkontrol i sidste uge dukkede frem på skærmen. Billedet viste nemlig, at der på skødet af bilisten sad en hund:

– Det er jo særklasse, som viser, hvor uansvarlig man kan være, siger Henrik Glintborg, der er leder af Færdselsafdelingen hos Midt og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

Udover at have hunden siddende på skødet kørte bilisten også for stærkt:

– Alle røde lamper lyser for uansvarlig kørsel. Føreren af den her bil har i den grad en blind vinkel, og derudover er det smadderfarligt at have en løs hund, for den vil flyve rundt i kabinen, hvis det går galt, siger Henrik Glintborg.

Bilisten med hunden på skødet slipper med en bøde på 1.000 kroner for fartovertrædelsen til trods for vedkommende faktisk også overtræder loven om personer og løst gods på sig under kørsel.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Forfatter

Related posts

Top