Forvandlinger i den strikkede skov

Limfjordsteatret slår dørene op til det helt særlige skovunivers, som omkring 100 frivillige har været med til strikke, hækle, sy og brodere, og som udgør scenografien til småbørnsforestillingen ”Forvandling”.

Under kulturmødet rykker forskellige små arrangementer ind i den tekstile skov, som teatrets syerske og scenograf Lene Bek Nielsen har været primus motor for. Det er også hende, der har sammensat det særlige kulturmødeprogram.

– Mange af de frivillige, som har været med til at skabe scenografien, har efterspurgt muligheden for at vise den frem til familie og venner. Nu laver vi en stribe små events, så man enten bare kan komme og kigge eller få en fortælling, strikke et blad, se forestillingen eller måske starte dagen med en meditation i skovuniverset, siger Lene Bek Nielsen, der byder på arrangementer for både børn og voksne.

Fredag og lørdag begynder således med en morgenmeditation ved yogalærer Anne-Mette Riis – for de voksne, der passende kan efterfølges af en smoothie i caféen.

Småbørnsforestillingen ”Forvandling” for de 0-4 årige og deres voksne spiller to gange hver dag.

Børnebogsforfatteren fra Thy, Mette Hegnhøj kommer og fortæller for de 1-4 årige og deres voksne.

De håndarbejdsinteresserede kan tage strikkepindene med til ”Skovstrik”, hvor Lene Bek Nielsen har garn parat, så deltagerne kan strikke et af de blade, som der indgår mere end 4000 af i scenegrafien, mens de hører om projektet.

Endelig er der begge eftermiddage to timers Åben Skov, hvor man kan kigge forbi til en lille skovtur med eller uden børn.

På grund af den begrænsede plads i scenografien er det nødvendigt at reservere plads til alle arrangementer – bortset fra Åben skov.

Billetter til selve forestillingen har en særlig kulturmødepris på 40 kr. pr. billet + gebyr. Resten er gratis, men kræver at man ”køber” en gratis billet på teatrets hjemmeside www.limfjordsteatret.dk. Her kan man også finde de præcise tidspunkter.

Foto: Jamal Mekdad

Forfatter

Related posts

Top