Forsvandt for præcis 2 år siden: Drabsmand endnu ikke fundet

Idag, tirsdag den 10. juli, er det præcis to år siden, at den 17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt. Omkring et halvt år efter hendes forsvinden blev hun fundet død i en sø. Drabsmanden er stadig ikke fundet.

Efterforskningleder Søren Ravn fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at politiet ikke har nyt om efterforskningen på nuværende tidspunkt. Han oplyser dog til Ritzau, at der stadig arbejdes på højtryk med sagen.

Kurt Kragh, der er tidligere efterforskningsleder og kriminalkommissær ved Rejseholdet, har ikke selv efterforsket drabet på Emilie Meng. Men han fortæller, at det generelt ser svært ud for efterforskningen af et drab, når der går så lang tid.

– Vi plejede at sige, at hvis en sag ikke var opklaret inden for tre måneder, så var det op ad bakke. Vi har opklaret sager efter længere tid, men jo længere tid, der går, jo sværere bliver det, siger han.

Desuden kan et drab blive væsentligt sværere at opklare, hvis gerningsmanden ikke er fra nærområdet, og gerningsmand og offer ikke kender hinanden i forvejen:
.

.

34-årig fra Struer sigtet
Halvanden måned efter Emilie Mengs forsvinden i 2016 blev en nu 34-årig mand fra Struer-kanten anholdt og sigtet for drabet. Han blev dog løsladt igen, men sigtelsen mod ham er opretholdt.

Manden sidder lige nu varetægtsfængslet i en anden sag, hvor han er sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af en blot 9-årig pige fra Vinderup. Voldtægtsagen har tråde til Legind Sø på Mors.

Han er tidligere idømt en årelang fængselsstraf for voldtægt af en 12-årig pige på Djursland i 2007. Forbrydelsen skete, da manden var 23 år gammel.

Den 34-årige er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 20. juli.

Forfatter

Related posts

Top