Forsikringsselskab efterlyser borgernes egne trafikprojekter

Nu åbner GF Forsikrings fond for ansøgninger til den store trafiksikkerhedspulje på i alt 400.000 kroner. Fonden støtter projekter og aktiviteter, der gør en aktiv indsats for trafiksikkerheden i Danmark.

– Hos GF arbejder vi hårdt for at sætte fokus på trafiksikkerhed og gøre Danmarks veje til et mere sikkert sted at være. Det er nemlig ikke kun myndighedernes ansvar at sørge for, at vi alle kan færdes sikkert i trafikken – det er et fælles ansvar, som vi alle bør tage på os, siger Svend Aage S. Pedersen, formand for GF Thy og Mors.

– Med GF Trafikpris støtter vi nogle af de lokale trafikprojekter, hvor borgerne selv er med til at gøre både veje, gader og stier til et mere sikkert sted at færdes for både bløde og hårde trafikanter. Derfor hører vi gerne fra alle, der har en god idé til et konkret projekt, der forbedrer trafiksikkerheden, fortsætter Svend Aage S. Pedersen.

Trafikprisen har til formål at støtte lokale trafikprojekter, der har potentiale til større udbredelse og derigennem til at forbedre trafiksikkerheden i hele Danmark.

For at komme i betragtning til GF Trafikpris skal man gå ind på www.gftrafikpris.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sit projekt. Ansøgningsfristen er 27. oktober 2019.

Sådan kommer dit trafikprojekt igennem nåleøjet
– Beskriv din aktivitet så præcist som muligt. Vær konkret og udspecificer gerne formålet. Hvad vil du have ud af din aktivitet – på kort og på lang sigt?
– Din aktivitet må meget gerne have et lokalt afsæt, men det er vigtigt, at du i din ansøgning beskriver, hvordan noget lignende kan fungere andre steder end i dit nærområde.
– Aktiviteten skal være målbar. Vær skarp på, hvordan du vil måle effekten.
– Vedhæft dit budget. Og husk at skrive det, hvis du får støtte fra andre steder end GF Fonden.

Foto: GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top