Formandsskifte i Thy Turistforening

Thy Turistforening har på sin digitale generalforsamling valgt en ny bestyrelse. Der var iblandt medlemmerne stor stemmelyst. I alt 270 afgivne stemmer blev det til.

Ud af bestyrelsen træder den tidligere ejer af Nystrup Camping Jens Jørgen Jensen, tidl. ejer af det ”Gule Rev”, Gunda Odgaard, og Nikolaj Nikolajsen, Gyrupgaard.

Til gengæld får bestyrelsen tre nye bestyrelsesmedlemmer, som kommer til at repræsentere turismen i Thy meget bredt.

De nye medlemmer er Mikael Lassen, Dagli Brugsen, Frøstrup, Lone Lærke Krog, Lærkely og Klaus Sørensen, Vorupør Erhvervs- Borgerforening.

Med 3 nye bestyrelsesmedlemmer er der samtidigt sket et formandsskifte. Den tidligere formand, Rasmus Fejerskov, ønsker fortsat at blive i bestyrelsen, men erkender dog også samtidigt, at med den forandringsproces som Thy Turistforening stadigvæk er i, vil det kræve en stor arbejdsindsats at fortsætte – dels som bestyrelsesformand og dels at give Turistchef Mai Manaa den optimale støtte.

– I situationen er det derfor helt perfekt, at foreningens nye formand er Michael Thinggaard (fra Hotel Thinggaard, red.). Med Michael er der kommet en erfaren mand ved roret, lyder det fra turistchef Mai Manaa udtaler og tilføjer:

– Timingen – med nye folk ombord – er den helt rigtige. Vi har lagt den største storm bag os, og sammen skal vi skrive et nyt kapitel.

Den nyvalgte formand glæder sig også:

– Vi står overfor en spændende tid, og vi er kommet ret godt ud af et ”kolbøtte-år”, ikke kun grundet Corona. Vi har brugt tiden til at finde vores nye ståsted, og det har samtidig bevirket, at vi er blevet skarpere på, hvem vi er som en forening, og hvad vores opgave fremadrettet skal være. Det er således vigtigt for mig at vise, hvor vigtig en lokal forankring er, samt at vi altså også godt kan selv. Og, vi er allerede godt i gang, lyder det fra Michael Thinggaard.

44 nye medlemmer er kommet til i løbet af året, mens 11 har meldt sig ud. Udmeldingerne skyldes overvejende nedlukning af de pågældende virksomhed, ejerskifte eller ændret livsstil, oplyser Mai Manaa.

Thy Turistforening bestyrelse består nu af følgende medlemmer:

· Michael Thinggaard, Hotel Thinggaard (Formand)
· Lone Lærke Krog, Lærkely (Næstformand)
· Rasmus Fejerskov, Westwind, Klitmøller
· Mikael Lassen, Dagli Brugsen, Frøstrup
· Klaus Suciu Sørensen, Vorupør Erhvervs- og Borgerforening
· Lars Møller, Agger Tange Feriecenter
· Niels Jørgen Pedersen, Thisted Kommune

Suppleanter er Karen Louise Eriksen, Skibstedgaard og Gunda Odgaard, Klitmøller.

Arkivfoto

 

Forfatter

Related posts

Top