Formanden takkede af med tilfredsstillende resultat

Elitesporten i Danmark er under pres som følge af Covid-19.

Som følge heraf vil ledelsen i Mors-Thy Håndbold fortsat have et skarpt øje til økonomien i klubben, fortalte formand Johanne Søndergaard på den årlige generalforsamling her til aften.

– Vores væsentligste indtægter er fra sponsorer og samarbejdspartnere og vi er dermed afhængige af den økonomiske situation i Thy og på Mors. Heldigvis har vi en fantastisk opbakning fra vores sponsorer. Ultimo juni 2020 var cirka 90% af kommende sæsons sponsoraftaler på plads.

Aftalen med hovedsponsor Thisted Forsikring, er på plads for sæson 2020/21. Sparekassen Thy fortsætter som topsponsor i kommende sæson. Thy-Mors Energi er topsponsor de kommende to sæsoner.

– Det betyder, at omfanget af sponsorater i det kommende regnskabsår, er lidt over sæsonen 2019/20. Den opbakning skylder vi sponsorerne stor tak for,  lød fra fra Johannes Søndergaard, der efter seks år som formand nu har valgt at træde tilbage, og lade yngre kræfter komme til.

Bestyrelsen mærker en betydelig opbakning om Mors Thy Håndbold som ”egnens sportslige fyrtårn”.

– Det mærker man også i Erhvervsklubben for Mors-Thy Håndbold. Det giver basis for, at der herfra kommer et stabilt stort tilskud til Mors-Thy Håndbold. Det gør, at vi kan opfylde budgettet selvom vi naturligvis er klar over, at coronakrisen kan ødelægge meget, påpegede Johannes Søndergaard.

Han slog samtidigt fast, at Mors-Thy Håndbold mener, at spillertruppen, hvor der både er markante profiler og store talenter, har de kvaliteter og den bredde, der skal til for at nå den sportslige målsætning, der er at slutte blandt de otte bedste hold og dermed deltage i slutspillet.

Økonomisk set forventer Mors-Thy Håndbold et positivt resultat på omkring 50.000 kroner for den kommende sæson – alt afhængigt af, hvordan coronasituationen udvikler sig.

Samtidig blev der mandag aften præsenteret et resultat på 261.000 kroner, som er betegenes som “særdeles tilfredsstillende”.

Michael Søndergaard, Anders K. Madsen, Lean Nyby og Klaus Poulsen var alle på valg og blev genvalgt til bestyrelsen. Lars Erik Nielsen blev nyvalgt i stedet for Johs. Søndergaard.

Lars Erik Nielsen forventes konstitueret som ny formand for Mors-Thy Håndbold på det kommende bestyrelsesmøde.

LÆS OGSÅ:

Johs. Søndergaard stopper som formand for Mors-Thy Håndbold

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top