Foredrag om en smart måde at gemme minder på

Den 10. april inviterer Morsø Kommune til gratis foredrag med titlen ’Min Livshistorie’. Det er en enkel elektronisk måde at gemme sine minder på for eftertiden, som også gavner ved demens eller andre hukommelsessygdomme.

Foredragsholderen er konsulent Benthe Lunding der vil fortælle hvordan du, eller en du holder af, kan anvende og fortælle din livshistorie ved at bruge ”Min Livshistorie”. Det er en brugervenlig digital løsning, der giver mulighed for at oprette og gemme dine livshistorier i billeder, lyd, video og tekst, til glæde for dig selv og dine nærmeste i generationer. Et redskab der også er værdifuldt for mennesker med demens, og andre hukommelsessygdomme og for folk med varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau.

Benthe Lunding

Udviklet til demente medborgere
“Min livshistorie” er en online-platform målrettet ældre, hvor man kan lægge alle sine minder ind til gavn for børnebørn og eftertiden. Platformen er udviklet, for at ældre demente medborgere kan bevare identitet og værdighed, når de med tiden mister flere og flere erindringer.

Samtidig er det en hjælp til plejepersonalet til at forstå den demente borgers adfærd.

Du kan læse mere om “Min livshistorie” HER

Tilmelding til foredraget er nødvendig senest 3. april til Anni Krogh på 99706344 eller anni.krogh@morsoe.dk.  Foredraget finder sted 10. april fra kl. 19 til 20.30 på Støberigården, Støberivej 7 i Nykøbing.

 

Foto: PR-foto

Forfatter

Related posts

Top