Foredrag om at tackle sygdom

Fredag den 23. februar inviterer Morsø Kommune til gratis foredrag med psykolog og forfatter Irene Oestrich på Støberigården.

Kom og hør foredraget, der henvender sig til mennesker med sygdom og pårørende og netværk, hvor psykolog og forfatter Irene Oestrich blandt andet sætter fokus på de svære følelser omkring psykisk sygdom, om betydning af robusthed og ukuelighed, vig­tigheden af at stå sammen og glæde som modgift. Der vil blive god plads til spørgsmål fra deltagerne.

Om foredragsholderen
Irene Oestrich er for­fatter til en lang række bøger og artikler, og underviser på kurser, workshops og arrangementer for læger og psykologer, tværfagligt personale samt mennesker med ønske om at opnå viden om psyken og specielt psykiske processer, der går galt. Hun holder også foredrag om psyken på et mere almindeligt plan med fokus på bedring af ydeevne og sundhed.

Tilmelding nødvendig
Foredraget foregår fredag den 23. februar fra kl. 17.30 til 20.30 på Støberigården – Støberivej 7, 7900 Nykøbing Mors. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig til Camilla Tilsted: camilla.tilsted@morsoe.dk eller på 99 70 63 56. 

Forfatter

Related posts

Top