Forberedelserne til Dyrskuet Thy-Mors 2015 er i fuld gang

Årets dyrskue på dyrskuepladsen i Thisted har nu flere tilmeldinger end tidligere på samme tidspunkt.

– Vi gentager successen med ”Landbrug i børnehøjde” fredag den 12. juni, hvor der sidste år var næsten 2.000 børn på pladsen, og tilmeldingerne fra områdets skoler tyder på, at vi når op på mindstsamme antal i år, fortæller Kim Jørgensen, Thyholm, som er ny formand for dyrskueudvalget.

Kim Jørgensen oplyser, at der er en ændring i programmet i år.

– Det har været svært at opnå tilfredsstillende besøgstal resten af fredagen, så derfor har vi i samarbejde med udstillerne besluttet, at dyrskuet i år kun er åbent for publikum om lørdagen. Vi ønsker stadig at henvende os til så bred en kreds som muligt. Og der bliver meget at se og opleve på dyrskuedagen. – Erhvervsudstillernes interesse for at vise det nyeste inden for maskiner og andet udstyr er intakt, og der er stort fokus på faglighed med den store dyreudstilling, hvor de mange racer af kvæg, heste og smådyr udstilles og bedømmes, siger Kim Jørgensen.

Sidste år var et af de store trækplastre et område med stande med forskellige aktiviteter i naturen. Det arbejder vi på at udvide i år, bl.a. med orientering om naturpleje, og et spæn-dende program er under udarbejdelse.

Det store telt midt på pladsen stilles op igen i år, og her bliver der plads til bl.a. lokale fødevarer og produkter samt underholdning.

Dyrskuepladsen tæt på centrum af Thisted bliver således fuldt udnyttet, og Kim Jørgensen håber på, at det bliver ligeså flot dyrskuevejr som sidste år, hvor 7.000 besøgende lagde vejen omring dyrskuepladsen.

Forfatter

Related posts

Top