For 15. gang afholdes der børnekulturnat i Thisted

For 15. gang afholdes der børnekulturnat i Thisted, og sædvanen tro har en række af byens ildsjæle skabt et overflødighedshorn af spændende aktiviteter. Og har man en sød tand, går man bestemt heller ikke forgæves.

Årets kulturnat skydes i gang i Thisted Musikteater, hvor Østre Skoles leder, Brian Kirk Nielsen, står for åbningstalen. Bagefter er der livemusik med bandet PJ – Genbrug samt et band fra den lokale musikskole.

Eventyrlige bibliotekslege, fotoudstilling og amerikansk fodbold
Årets tema er ”leg i natten”, og under denne parole skulle der være lidt for enhver smag – for både børn og voksne.

På Thisted Bibliotek kan man deltage i en noget alternativ olympiade, hvor diverse eventyrfigurer spiller en væsentlig rolle.

På Det gamle rådhus kan man opleve fotoudstillingen ”Mænd”, inden man fx går til snobrødsbagning i Christiansgave eller hopper i Thisted Brewers’ football-harnisk.

Lav en ninja squishy ball!
I Thisted Kirke inviteres der til diverse legeaktiviteter, og der er mulighed for at komme en tur op i kirketårnet og se de fine klokkespilsklokker og byen fra oven. Måske vil ungerne hellere på museet og lede efter Den Sorte Hest? Eller lave en såkaldt ninja squishy ball sammen med spejderne? Der er mange muligheder og gratis bustransport.

Traditionen tro sluttes der af med fakkeloptog fra biblioteket kl. 21.15.

Se det fulde program her

Forfatter

Related posts

Top