Fond donerer 310.000 kroner til Midtmors Parasport

Sidste år startede Midtmors ParaSport op og fik en fantastisk modtagelse af alle – og finaleplads ved Danskernes Idrætspris 2019. Desværre kom Covid-19 i vejen for den videre træning ligesom pandemien har ødelagt og henlagt stort set alle aktiviteter i hele 2020.

– Vi har været meget afventende i forhold til at starte Midtmors ParaSport op igen, fordi børnene desværre er i risikogruppen, lyder det fra foreningen i en pressemeddelelse.

Heldigvis er forældre til børn med udfordringer og handicaps ikke lige sådan at slå ud af kurs, og i stedet for at sidde tilbage, helt slået ud, har en af forældrene i Midtmors ParaSport brugt den
ufrivillige pause på at undersøge mulighederne for at udvide Midtmors ParaSport, så der i fremtiden vil være et tilbud om El-hockey på aktivitetsplanen.

I den forbindelse er der blevet lagt en masse kræfter i at søge midler fra fonde til indkøb af det nødvendige udstyr.

Og arbejdet har båret frugt, idet Elsass Fonden har bevilget 310.000 kr. til opstarten af El-hockey i Midtmors ParaSport.

– Det er den vildeste, bedste og mest fantastiske nyhed i Midtmors ParaSport, står der i pressemeddelelsen.

Elsass Fonden er en privat erhvervsdrivende fond, der arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese og deres pårørende. Fonden blev etableret i 1975 ved en gavedisposition fra Helene Elsass, der selv havde CP. Med stiftelsen af fonden ønskede hun at hjælpe andre med cerebral parese i så vidt et omfang som muligt.

– Vi er dybt taknemmelig over Elsass Fondens opbakning til vores projekt. Støtten kommer til at gøre en kæmpe forskel for vores ParaSport-børn og deres forældre, lyder det.

– Med fornyet energi tager vi igen arbejdshandskerne på, og begynder at søge flere fonde og bevillinger så vi kan komme i mål med drømmen om El-hockey i Midtmors ParaSport. Foruden Elsass Fonden har vi fået bevillinger og støtte fra mange dele af erhvervslivet – både store og små. Fra Udviklingspuljen i Morsø Kommune er vi også blevet bevilget økonomisk støtte. Vi er dybt, dybt taknemmelige over alt den støtte og opbakning vi får med på vejen fra alle vi møder.

Foto: Midtmors ParaSport

Forfatter

Related posts

Top