Første nye lejer på plads i Thy&Co Huset

Efter fem gode år i Videncenter Thy-Mors er det blevet tid til nye græsgange og netværk for den lokale projekt- og kommunikationsrådgiver Jeanette Lund.

Fra 1. september har Jeanette Lund Kommunikation fået til huse i Thy Erhvervsforums nye satsning i de gamle Oticonlokaler – som netop er døbt Thy&Co Huset.

– Jeg har i et stykke tid ønsket at komme ind i et mere projekt- og udviklingsorienteret miljø, da jeg har drejet min virksomhed mere og mere i den retning de senere år. Erhvervsforums satsning på blandt andet Food Cluster Thy og det miljø, de vil opbygge i de nye lokaler med mange nye og forskellige virksomheder indenfor mange brancher, tiltrækker mig. Da jeg jo også arbejder meget med lokale fødevarer blandt andet som netværkskoordinator for Regional Madkultur Thy-Mors, håber jeg, at der kan være en synergieffekt i, at vi sidder tæt på hinanden, fortæller Jeanette Lund.

Brænder for lokal udvikling
Med det nye udgangspunkt i Thy&Co Huset, håber hun, at kunne udvikle sit lokale netværk endnu mere og skabe nye kontakter.

– Jeg brænder for at skabe lokal udvikling og fokuserer mere og mere på projektudvikling og projektledelse, så jeg håber, at det bliver en gevinst for min virksomhed, siger hun.

Erhvervschef Kim Bak Kristensen ser frem til, at Jeanette Lund Kommunikation bliver en del af kontormiljøet i de nye lokaler.

– Netop Jeanettes profil med kompetencer indenfor kommunikation og markedsføring og hendes store netværk passer godt ind i vores tanker med det nye Thy&Co Huset. Samtidig tror vi, at Jeanette kan bidrage til husets udvikling og værdier, der blandt andet er bæredygtighed og tempo, siger Kim Bak Kristensen.

Jeanette Lund Kommunikation har i snart ti år arbejdet som projektleder med lokal udvikling indenfor fødevarer, turisme, bosætning og landsbyudvikling samt har hjulpet adskillige lokale virksomheder med deres markedsføring.

Forfatter

Related posts

Top