Første hold fiskehandlere udklækket på Mors

Fem nye fiskehandlere erhvervede sig i sidste uge deres uddannelsesbevis, da Nordic Food College på Mors afviklede fagprøver for skolens allerførste hold fiskehandlerelever.

Med etableringen af Nordic Food College valgte EUC Nordvest at flytte størstedelen af fiskehandleruddannelsen fra Fiskeriskolen i Thyborøn til den nye helhedsskole på Mors.

Selve fagprøven forløb over to dage, hvor eleverne fik vurderet deres færdigheder inden for opskæring af fisk, tilberedning af convenience-produkter, varekendskab og kundebetjening, ligesom de blev bedømt på tilberedningen af den fisk, de trak individuelt.

– Vores første fiskerhandlerhold har været udfordret af, at de jo på grund af COVID19-nedlukningen ikke har kunne være på skolen og få pudset teknikkerne af, få overblik over de forskellige ting de skulle bruge og så videre. Men når det er sagt, så synes jeg, at det har været et meget positivt fagprøveforløb, hvor alle elever kom rigtig godt igennem og bestod, fortæller faglærer og eksaminator Søren Munk Thomsen fra Nordic Food College.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top