Første GF1-hold godt fra start

Igår blev EUC Nordvests lokaler i Fjerritslev indtaget af afdelingens første GF1-hold. Hidtil har det primært været Kursuscentret.nu, der har benyttet faciliteterne til afvikling af kurser, men i disse dage er det de nye GF1-elever, der nyder godt af, at EUC Nordvest har etableret en afdeling i lokalområdet.

I alt 13 friske drenge er startet på Fjerritslevs første GF1-hold, og ifølge afdelingsleder for grundforløbene på EUC Nordvest, Marianne Svenningsen, tegner det hele ganske lovende.

– Det lader til at være en rigtig god gruppe, vi har fået sammensat. Det er nogle gæve gutter, der kommer med masser af god energi og gå-på-mod, så jeg er slet ikke i tvivl om, at vores GF1-debut i Fjerritslev nok skal komme til at forløbe lige efter bogen, lyder det fra Marianne Svenningsen.

Flere af underviserne i Fjerritslev-afdelingen er ligeledes bosiddende i kommunen. Således er kontaktlæreren, der også underviser i dansk, bosiddende i Brovst, samfundsfagslæreren er netop flyttet til Fjerritslev fra Aalborg, engelsklæreren bor i Nors, mens den lærer der underviser i virksomhedsøkonomi, afsætning og IT kommer fra Thisted.

De første to uger af skoleåret er introuger, hvor eleverne skal introduceres til forskellige erhvervsuddannelser. For de elever, der har valgt GF1 på en teknisk erhvervsuddannelse, vil en del af undervisningen blive henlagt til de forskellige værksteder på hovedskolen i Thisted, hvorfor disse elever skal møde til undervisning dér to gange ugentligt. Men herudover er en stor del af undervisningen den samme, uanset om man har valgt Business-linjen eller en teknisk erhvervsuddannelse, og således vil der være fælles undervisning for hele det lokale GF1-hold i Fjerritslev ugens øvrige dage.

 

Forfatter

Related posts

Top