Første Farverig Søndag fejres med masser af Farver

Morsø Folkebibliotek og Limfjordsteatret er igen i år gået sammen om at præsentere fire forestillinger for de mindste under titlen Farverig Søndag.

Første forestilling i ordningen er ”Åbent Hus” – en forestilling der gæster Limfjordsteatret fra Riddersalen.

”Åbent Hus” er en farverig forestilling hvor der er masser at kigge på for de mindste, en historie for de lidt større og hygge for forældrene.

– Vi har valgt at præsentere Farverig Søndag arrangementet igen i år, fortæller Karin og Sophie, fordi vi oplevede en god opbakning til denne slags søndagsudflugt og fordi vi synes det er vigtigt at der udbydes teater til alle aldergrupper og familier, fortæller Sophie Villsen fra LimfjordsTeatret.

Igen i år er der mulighed for at medbringe mad og drikke, der kan nydes efter forestillingen i Limfjordsteatrets pyntede foyer.

Fire søndag formiddage kl. 10.00 bliver Limfjordsteatrets foyer forvandlet til en hyggelig hule med boghjørne, hvor man kan læse historier, legehjørne hvor der hver gang er forskellige aktiviteter og vandhullet hvor børnene og deres voksne kan medbringe madpakker og spise. Der vil hver gang blive vist en forestilling kl. 10 og derefter kan man lege og hygge i foyeren.

FAKTA:
ÅBENT HUS
4. oktober 2015 kl. 10.00-12.00
Farverig søndag. Gæstespil: Riddersalen
Fra 0 år
Børn må tage en voksen med gratis.
Billetbestilling: limfjordsteatret.billetten.dk

Forfatter

Related posts

Top