Først blev Lady Walk udskudt – nu er det helt aflyst

Danmarks, måske, største arrangement for kvinder, Ladywalk, er blevet aflyst. Det gælder for alle Ladywalks over hele landet, og dermed også den populære lokale, udgave i Agger.

Ladywalk blev i første omgang på grund af covid-19 flyttet til september, men nu har bestyrelsen bag Ladywalk besluttet helt at aflyse årets arrangementer.

– Det ligger os meget på sinde at passe på vores deltagere og alle de frivillige, som er med til at gøre Ladywalk til en ganske særlig dag for mange mennesker, derfor har vi taget den svære beslutning om at aflyse arrangementet helt i 2020, udtaler formand Ivan Mejlgaard i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

– Vi ønsker også at bidrage til at mindske udbredelsen af covid-19, og mener ikke, at det er forsvarligt at gennemføre arrangementet til september ud fra den nuværende situation.

Ladywalk har mange år på bagen og kunne i år have gennemført arrangementet for 20. gang. Begivenheden begyndte i København i 2001 med knap 500 deltagere og er siden vokset til mere end 55.000 deltagere i 14 byer landet over i 2019.

En del af succeshistorien bag Danmarks største endagsmotionsevent for kvinder er, at Ladywalk hvert år uddeler betydelige donationer til foreninger, der støtter sygdomsramte kvinder. Alle kvinder, der deltager, er derfor med til at hjælpe andre kvinder godt på vej.

– Vi er fire piger, der har svømmet sammen hver uge i 20 år og indimellem arrangerer vi ”tøse-ture”. Gennem de sidste 10-15 år har vi deltaget i Ladywalk i Agger. Hele oplevelsen og fællesskabet omkring et rent kvindeevent, får os til at bruge 3 timer på transport for at gå i halvanden time. Så man må sige, at vi går ind for sagen! Vi er også bevidste om, at vi støtter et godt formål og hjælper andre kvinder, der har en udfordring. Ladywalk vil helt sikkert stå på listen over de ting, vi skal opleve hvert år, fortæller Rosa Kildahl fra Glyngøre, kendt ”Den store bagedyst” og ”Vild med dans”.

I 2019 modtog Hjerteforeningen en mio. kroner og Psykiatrifonden en halv mio. kroner i forbindelse med Ladywalk.

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top