Flying Superkids kommer til Nykøbing

Billetsalget til begge Flying Superkids’ to forestående shows i Nykøbing den 20. og 21. oktober går aldeles flyvende. Allerede en måned inden forestillingen var alle billetter solgt, derfor indsatte Flying Superkids ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Det er super dejligt, og Flying Superkids er nærmest blæst bagover af den store interesse for deres kommende optræden i Nykøbing.

»Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor godt det er gået med billetterne. Vi har udsendt lidt nyhedsbreve på vores mailingliste samt lavet reklame på sociale medier. Så vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det er gået så stærkt. På grund af den store efterspørgsel har vi sat vores ekstra tribuner ind med plads til 200 ekstra pr. show. « fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i 8 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i 6 af byerne er der kun få billetter tilbage, og resten er udsolgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop nu i fuld gang med de sidste forberedelser i træningshallen frem mod deres efterårsturné, som starter fredag den 14. oktober i Esbjerg. Og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

»Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og samtidig bekræfter det os i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids helt særligt. « siger Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids.

Flying Superkids optræder i Sparekassen Thy Arena Mors,Torsdag den 20. oktober kl. 18.30 & fredag den 21. oktober kl. 17.00

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top