Flot anerkendelse til Fur Camping

Fur Camping har for 2. år i træk gjort sig fortjent til til TripAdvisors Udmærkelsescertifikat.

Modtagere af certifikatet omfatter overnatningssteder, restauranter og seværdigheder fra hele verden, som konsekvent har leveret en kundeoplevelse i høj kvalitet:

– Vi, og vores personale, er rigtigt stolte og meget taknemlige for vores gæsters bedømmelser, som giver os 4,5 ’bobler’ ud af 5 mulige. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at blive ved med at gøre os fortjent til det, siger lejrcheferne Betina og Brian Bugge, der nu har 9 sæsoner på bagen som værter på Fur Camping.

Om tildelingen af certifikatet fortæller underdirektør for branchemarkedsføring hos TripAdvisor Heather Leisman:

– Denne anerkendelse gør det muligt for os offentligt at hædre virksomheder, der aktivt kommunikerer med kunder og bruger feedback, som kan hjælpe rejsende med trygt at finde og booke den perfekte rejse.

Udmærkelsescertifikatet tager højde for kvaliteten og kvantiteten af anmeldelser fra rejsende på TripAdvisor, samt hvor nye de er, over en periode på 12 måneder. Virksomhederne skal opretholde en overordnet TripAdvisor-vurdering på mindst fire ud af fem bobler, have et minimumsantal af anmeldelser og have været registreret på TripAdvisor i mindst 12 måneder for at være kvalificeret.

Foto: Fur Camping

Forfatter

Related posts

Top