Flere pakker hjælper PostNord til rekordresultat

Under coronapandemien er der købt flere varer på nettet. Det har givet ekstra travlhed hos fragtvirksomheder som PostNord.

Den ekstra travlhed er et af flere bidrag til, at PostNord sidste år har fået det største resultat siden 2009, hvor den dansk-svenske postgigant blev dannet. Det oplyser PostNord tirsdag i forbindelse med sit årsregnskab.

Samlet har PostNord i 2020 tjent lidt under 1,3 milliarder kroner. Ud over at det er rekord, så er det en stor forbedring i forhold til året før, hvor der blev tabt i underkanten af 200 millioner kroner.

Ifølge Annemarie Gardshol, koncernchef i PostNord, er der flere årsager til den store forbedring i indtjeningen. Det forklarer hun i en skriftlig kommentar.

– Naturligvis bidrager den store efterspørgsel på pakker. Men samtidig har vi haft et meget højt produktivitetsniveau og gode fremskridt i vores interne forbedringsprogrammer, siger Annemarie Gardshol.

Den samlede omsætning i PostNord er sidste år endt på cirka 28,6 milliarder kroner. Det er en stigning på én procent i forhold til året før.

/ritzau/

Foto: Henrik Petit

Forfatter
Tags

Related posts

Top