Flere jobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet

Endnu flere virksomheder skal samles om indsatsen for at få folk på kanten af arbejdsmarkedet i job, når Code of Care Thisted og Jobcenter Thisted inviterer til inspirationsaften.

Erhvervslivet i Thisted Kommune mødes til en aften, der fokuserer på, hvordan man som virksomhed kan skabe plads til dem, der af fysiske, psykiske eller sociale årsager har vanskeligt ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Der er allerede en lang række virksomheder, der arbejder aktivt på at skabe relevante jobs, og målet for arrangørerne er, at endnu flere melder sig under fanerne.

Stor gevinst for både virksomheder og borgere
Det bliver en aften, der byder på indlæg fra og debat med de lokale virksomhedsledere, der er med i Code of Care Task Force Thisted:

– Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften, hvor vi samler erhvervsfolk og virksomheder i Thisted Kommune, om at gøre en fælles indsats. Som virksomhed kan vi være med til at gøre en stor forskel for den enkelte, og sammen skabe resultater. Vi håber derfor, der vil være stor opbakning til arrangementet, siger Jesper Sørensen HR & Lean Chef hos Idealcombi A/S

Jobcenter Thisted har et godt samarbejde med virksomhedslederne i Code of Care Task Force Thisted. I skrivende stund er 32 borgere beskæftiget i småjobs, og for flere af disse er det starten på en øget tilknytning til arbejdsmarkedet. Der er ikke tvivl hos Jobcenter Thisted om, at det er en stor gevinst, at det lokale erhvervsliv aktivt rækker hånden ud til dem, der har behov for det.

– Det er en opgave, som ingen kan løse alene. Derfor er det essentielt, at vi i fællesskab hjælper hinanden med at udvikle et rummeligt arbejdsmarked. Hver gang en virksomhed åbner dørene for en borger, og siger “dig har vi brug for”, er det af afgørende betydning for den enkelte. Samtidig skabes der også værdi for virksomheden og samfundet, siger Ann Frederiksen, beskæftigelseschef ved Thisted Kommune.

Hvis du er interesseret i arrangementet, der foregår den 18. juni, kan du tilmelde dig på https://jobcenterthisted.nemtilmeld.dk/1/ hvor d også kan læse mere om arrangementet, eller ved at henvende dig til Jobcentrets virksomhedskonsulent, Pernille Krag Lindhardt, på telefon 2154 6801 senest 7. juni.

Forfatter

Related posts

Top