Flere bliver dræbt trafikken her end i andre politikredse

Færre personer kommer til skade i trafikken i Midt- og Vestjylland’s politikreds. Til gengæld bliver flere dræbt i trafikken sammenlignet med landets øvrige politikredse. Det viser en ny rapport fra Vejdirektoratet.

I perioden 2013-2017 har der på landsplan været et fald i antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken på syv procent.

Selv om der i Midt- og Vestjyllands Politikreds er sket et fald i antallet af personskadeulykker, så er andelen pr. indbygger lidt højere end på landsplan. Desuden var der en markant større andel af dræbte og tilskadekomne i personbil end på landsplan i 2017 samt en større andel af mødeulykker og eneulykker.

Sidste år blev 34 personer dræbt i Midt- og Vestjyllands politikreds, hvilket er det højeste i perioden 2013-2017. Det skriver TV MIDTVEST.

Også de spiritusrelaterede ulykker står det skidt til med. 14 procent af personskadeulykkerne i Midt- og Vestjyllands politikreds var spiritusrelaterede, hvilket er en højere andel end på landsplan, hvor gennemsnittet er 11%.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top