Fjordbiologi for børnene på Mors

I samarbejde med Dansk Skaldyrcenter arrangerer Morsø Turistbureau den spændende tur ’Fjordbiologi for børn’, henover sommeren.

Fra d. 29 juni til 8. august, hver torsdag, har børn i alderen 5-12 år mulighed for at komme helt tæt på livet i Limfjorden. Udover at de små (og ofte også deres forældre) får en på opleveren, bliver de også klogere på de fascinerende dyr og planter der findes i Limfjorden.

Der bliver fortalt om muslinger, østers, søpunge, gopler og mange andre sjove dyr. Der bliver svaret på mærkelig spørgsmål; hvordan spiser en søstjerne en musling? Kan en blåmusling gøre vandet rent? – og hvordan? Og hvordan i alverden ser en ’skeletreje’ ud?

Der skal laves ægte eksperimenter der demonstrerer dyrenes funktion i økosystemet, og hænderne skal i vand og røre ved de spændende dyr – hvordan mon en søpung føles?

Derudover skal de ’usynlige’ dyr undersøges, når der bliver mulighed for at kigge på Limfjordens dyreliv i mikroskop – gad vide hvad der gemmer sig…?

– Det er en fantastisk mulighed for børnene at opleve og lære noget om den lokale natur, på en anderledes og sjov måde, siger turistchef Bente Kristensen.

Foto : Dansk Skaldyrcenter

FAKTA:
Arrangement: Fjordbiologi for børn: 29.6 – 6.7 – 13.7 – 20.7 – 27.7 – 3.8

Mødested: I receptionen på Dansk Skaldyrcenter

Køb din billet online på www.visitmors.dk eller på Morsø Turistbureau, Havnen 4, Nykøbing, Tlf. 97720488 eller mail mt@visitmors.dk

Forfatter

Related posts

Top