Fitness World overtager Thy Fitness

Thy Fitness er historie fra den 1. december, når centret lukker. Ejerne har altid ønsket et højt niveau i centret, og det har gjort, at det ganske enkelt ikke er økonomisk rentabelt længere.

Det betyder dog ikke, at borgere i Thisted skal undvære træningen, for fitnesskæden Fitness World, som allerede ligger i byen, giver Thy Fitness medlemmer mulighed for at træne i Fitness World i stedet til en særlig reduceret pris.

Fitness World har overtaget medlemsbase og det betyder, at medlemmerne automatisk får deres medlemsskab overført til Fitness World. Det sker med et særtilbud på træning til 99 kroner om måneden indtil marts næste år.

Medlemmerne kan frit melde sig ud i forbindelse med overdragelsen til Fitness World.

– Vi har stor tiltro til, at Fitness World Thisted giver vores gamle medlemmer en rigtig god oplevelse, og derfor overlader vi dem trygt i deres hænder, nu hvor vi har valgt at sælge centret, siger Søren Kristensen fra Thy Fitness.

Al træning efter den 1. december foregår i Fitness Worlds lokaler på Storegade. Fitness World inviterer til infomøder de. 6. og 7. november kl. 16.00-19.00.

 

 

Forfatter

Related posts

Top