Fisk- og skaldyrsaften med vinsmagning på Bryggen

Fredag den 16. maj kl. 18 slår Bryggen på Sydhavnsvej i Thisted for anden gang dørene op til en helt særlig aften, hvor Kgl. Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt står bag de udvalgte vine, som vil understøtte aftenens menu af fisk og skaldyr.

”Vi har sammensat en bred vifte af smage indenfor fisk og skaldyr, som vi glæder os til at se Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt sammensætte med 3 store nordspanske vinhuse. Det bliver en aften med smagen i højsædet, fortæller indehaver Mads André Hansen i en pressemeddelelse.

Kgl. Hofleverandør Kjær & Sommerfeldt står for aftenens vine

Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt kommer forbi og fortæller om spanske hvidvine fra de bedste vinhuse bl.a. Adegas Guimaro og Rodrigo Mendez.

”Jeg glæder mig til endnu engang at vise forskelligheden på de mange vine og samtidig præsentere mad og vinmatch. Husene vi skal smage er virkelig håndværk på højt plan. Sidste gang var det de amerikanske vinhuse, denne gang tager vi til Galicien,” siger Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt.

Menuen lyder på seks lækre retter med fisk og skaldyr med alt fra stenbidderrogn og blåsmuslinger til pocheret ørred og Limfjordshummer.

Der er kun 50 pladser denne aften, og de kan bookes på booking@bryggenthisted.dk eller via hjemmesiden.

Foto : Bryggen Thisted

Forfatter
Top