Fire venner fra Mors søsætter nyt ur-firma

At sælge analog ure i en digital tidsalder lyder måske for mange som en underlig ide og en underlige chance at tage , men for fire barndomsvenner fra Mors, kom det helt naturligt, en lørdag aften over et par glas rødvin.

Der findes ikke meget mere analogt end det gode gamle armbåndsur. I dag hvor folk er mere digitale end nogensinde og bruger sin telefon til stort set alt, kan det måske virke lidt gammeldags at bære et ur, men for 4 unge iværksættere fra Mors, er et ur mere end blot et remedie fra gamle dage.

God rødvin er roden til alt godt
De fire barndomsvenner Thomas Poulsen, Tobias Hostrup, Anders Larsen & Rasmus Ustrup stod en lørdag aften , efter et par glas rødvin og var blevet enige om at kaste deres passion for finmekanik og flot design efter et butikskoncept som skulle forene det analoge ved et armbåndsur, med det bedste som nettet kunne tilbyde af indkøbsmuligheder. Få dage efter var de mange papirer udfærdiget og Authentic.dk under ledelse af de 4 barndomsvenner så dagens lys.

– Authentic.dk er en Webshop, som der specialiser sig i det specielle og personlige ur-udtryk. I kontrast til mange andre steder hvor man kan købe sig et ur, er der hos Authentic.dk fokus på færre og helst danske mærker, fortæller Anders Larsen som står i spidsen for indkøb hos Authentic.dk

Authentic ur

“Dansk design” er et hit
Det velkendte ”danske design” har for alvor fået fat i danskerne når det kommer til ure, det mærkes i en stigende efterspørgsel af dansk designede ure og flere mindre danske ur-producenter har i den seneste tid set dagens lys.

– Vi ser en stor interesse for at indgå samarbejdsaftaler fra danske designere. Vi har lige nu tre danske mærker og vi er i forhandling med flere andre som alle har det til fælles at de skriger “DANSK DESIGN”, siger indkøbschefen Anders Larsen.

Beholder deres “normale jobs”
Det er blevet lettere end nogensinde end at stifte egen virksomhed og med den øgede fokus på at være iværksætter er det der mangler ofte kun modet til at gøre det og tvivlen på om man kan alene men det gør de fire unge fyre fra Authentic.dk til skamme.

Om end meget forskellige jobs til daglig mener de 4 venner de supplerer hinanden super godt, Anders Larsen som til daglig er murer og nu indkøbschef, Thomas Poulsen som IT-specielist og nu den administrerende direktør, Tobias Hostrup som til daglig holder skik på unge mennesker som pædagog, der nu også indtager stillingen som salgschef og til sidst Rasmus Ustrup der til daglig arbejder som marketing ansvarlig hos Thisted Forsikring, som nu også står i spidsen for alle marketing aktiviteter hos Authentic.dk

Drengenes klare råd til alle der overvejer at kaste sig ud i sit eget lille erhvervseventyr er klart ”Gør det, og lad være med at lade andre så tvivl om din ide eller koncept”

Forfatter

Related posts

Top