Fire lokale HK-formænd på valg

Omkring 250 medlemmer af HK MidtVest samles lørdag og tirsdag til generalforsamlinger i de fire faglige sektorer Handel, Privat, Kommunal og Stat. Alle fire formænd er på valg.

Formand fortsætter i HK Privat
Generalforsamlingen for Privat foregår lørdag 7. marts kl. 10 i Fagforeningshuset, Jægervej 12 i Skive, hvor formand Inger Stranddorf er på valg. Der er på forhånd ikke kendskab til modkandidater, men det er muligt at stille op helt frem til generalforsamlingens start. Til generalforsamlingen i Privat kan medlemmerne møde Timothy Jensen, indehaveren af Jacob Jensen Design, der fortæller om den danske succesvirksomhed.

Kampvalg i HK Handel
Til gengæld bliver der kampvalg i Handel, hvor næstformand Susanne Sommerlund stiller op mod den siddende formand Bent Wolder Mortensen. Generalforsamlingen i Handel foregår i Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12 i Skive tirsdag 10. marts kl. 18, hvor medlemmerne foruden at afgive deres stemme også har mulighed for at møde næstformanden for HK Handel Danmark Hanne Mathiasen.

HK Stat skal have ny formand
I Stat skal der ligeledes vælges en ny formand, idet Anne-Mette Olsen ikke genopstiller på grund af alder. Hun er 64 år, og ifølge HK’s nuværende regler må formænd ikke genopstille, når de er fyldt 63 år. I stedet stiller næstformand Hans Christian Fløe op. Generalforsamlingen i Stat finder sted tirsdag 10. marts kl. 17.30 i Kulturcenter Limfjord, hvor medlemmerne også kan høre sognepræst og foredragsholder Michael Brautsch fortælle om arbejdsglæde, og hvordan vi holder fast i begejstringen.

HK Kommunal holder fredsvalg
I Kommunal er formand Marianne Køpke på valg. Her er der heller ikke på forhånd kendskab til modkandidater, men også her er det muligt at stille op frem til generalforsamlingens start. Generalforsamlingen i Kommunal foregår tirsdag 10. marts kl. 17.30 i Kulturcenter Limfjord. Medlemmerne af Kommunal har også mulighed for at høre Mikael Brautsch fortælle om arbejdsglæde.

FOTO: Fra venstre er det Bent Wolder Mortensen, Anne-Mette Olsen, Inger Stranddorf og Marianne Køpke.

Forfatter

Related posts

Top