Finaleklar: Steinfath jagter 5. VM-titel

Den fire-dobbelte verdensmester i Stand Up Padling, Casper Steinfath fra Klitmøller, er klar til at kæmpe for sit femte verdensmesterskab under VM i Kina. Klitmøller-surferen vandt tirsdag morgen lokal tid sit indledende heat i det tekniske ræs suverænt med flere hundrede meter til nummer to.

– Racet var perfekt, for jeg fik lov til at prøve nogle taktikker af før den store finale i morgen. Ruten ligger perfekt til mig, for der er bølger flere steder på banen, så det minder lidt om Klitmøller, sagde Casper Steinfath få minutter efter, at han kom op af vandet.

Det tekniske ræs er Casper Steinfaths paradedisciplin, som har vundet VM-guld i tre gange, og omkring kl. syv onsdag morgen dansk tid får han endnu et forsøg på at forbedre den bronzemedalje, han vandt i Vorupør sidste år.

16-årig thybo leverede den største overraskelse
Den største overraskelse stod den 16-årige Caroline Küntzel fra Thisted for.Hun har kun padlesurfet på højt plan i et års tid. Men alligevel blev hun nummer fire i sit heat og sikrede sig dermed en plads i finalen.

Caroline Küntzel. Foto: Pablo Jimenez

– Blev jeg nummer fire? Jeg troede, at jeg blev nummer fem… Det er for sindssygt, at jeg er i en VM-finale. Jeg har det mega godt. Det var hårdt og intenst derude, men det er helt glemt nu, sagde en sprudlende glad Caroline Küntzel, der til daglig går i 9. klasse på Tingstrup Skole i Thisted.

Christian Andersen fra Klitmøller padlede sig også i VM-finalerne

Finalerne begynder natten til onsdag kl. 03.00 dansk tid og kan følges live på isaworlds.com

Foto: Pablo Jimenez/ISA

Forfatter

Related posts

Top