Fifi angrebet af rottweiler: Indre blødninger og brækkede ribben

– Jeg har aldrig prøvet noget så voldsomt før.

Sådan siger 33-årige Mette Madsen om en hændelse i weekenden, hvor hendes 5 år gamle malteser Fifi blev angrebet af en bidsk rottweiler på campingpladsen i Jesperhus.

Mette Madsen, der er fra Horsens, var sammen med sin mand og tre af deres børn på 5, 6 og 7 år i Jesperhus Camping, hvor de er fastliggere. På vej hjem fra en kælketur spotter Mette Madsen rottweileren, der står i et fortelt. Pludselig farer rottweileren ud af teltet og begynder at bide i Fifi, som også bliver kastet rundt.

– Jeg er så bange, fortæller Mette Madsen, der også får kaldt på sin mand Kasper Madsen, der kommer løbende i strømpesokker.

Bidt i hånden
Med sin plastickælk slår Mette Madsen ud efter rottweileren for at få den til at slippe sit tag i den lille hund, som forsvarer sig så godt, som den nu kan. 39-årige Kasper Madsen forsøger også at skille de to hunde ad, og bliver i den forbindelse bidt i hånden.

Sådan ser Fifi’s mave ud efter det voldsomme møde med rottweileren. Privatfoto

På dette tidspunkt kommer rottweilerens ejer ud af naboteltet og siger i følge en meget berørt Mette Madsen, at de bare skal tage det roligt, for der er forsikring på hunden, hvorfor dyrlægeregningen nok skal blive betalt.

Rottweileren slipper langt om længe sit tag i Fifi, som bliver taget med tilbage til familien Madsen’s campingvogn, hvor hun bliver tilset. Efterfølgende køres Fifi til dyrlægen, som i stedet sender de rystede hundeejere og den skrækslagne malteser videre til Skive Dyrehospital.

Her får Fifi konstateret indre blødninger ligesom hun har brækket nogle ribben og tisser blod. Fifi bliver derfor indlagt.

Hundeejer indlagt efter bid
Derefter går turen til skadestuen i Skive, hvor Kasper Madsens bidskader bliver undersøgt. Han bliver efterfølgende sendt til sygehuset i Viborg, hvor han han bliver stivkrampevaccineret.

Søndag aften er familien Madsen sammen med Fifi kommet hjem til Horsens. Ved 22-tiden er Kasper Madsens hånd hævet i en sådan grad, at han kører på skadestuen. Her bliver han indlagt, og skal muligvis opereres i hånden. Det stod endnu ikke klart mandag formiddag.

Jesperhus vil ikke gøre noget
Både familien Madsen og rottweilerens ejer er fastliggere på Jesperhus Camping. Derfor håber Mette Madsen, at Jesperhus vil tage affære i sagen.

– Sådan en hund burde være bandlyst. Det giver godt nok dårlig reklame, hvis en rottweiler bare skal kunne komme ud på den måde der. Det er rystende. Så må de (Jeperhus, red.). simpelthen bortvise hunden, lyder det fra Mette Madsen.

Men det kommer næppe til at ske.

– Det er internt imellem to campister. Det er ikke noget, vi har noget med at gøre, fortæller direktør Peter Overgaard til LimfjordUpdate.dk.

Den 35-årige mand, som ejer rottweileren er i første omgang blevet sigtet for overtrædelse af hundeloven ved ikke at have tiltrækkeligt styr sin hund. Desuden får han en bøde for ikke at have overholdt et tidligere udstedt påbud – et påbud som i følge politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen formentlig omhandler, at hunden skulle have haft mundkurv på.

I forhold til Fifi er hun i dag medtaget, men burde overleve angrebet.

LÆS OGSÅ:

Rottweiler angreb mindre hund i Jesperhus

 

Forfatter

Related posts

Top