Festlig indvielse af Limfjordsteatret

I weekenden blev det nye teaterhus på Mors til 35 millioner kroner officielt indviet.

Mens fredag og lørdag bød på indvielse for teatrets publikum og andre interesserede, dannede den nye teaterbygning søndag aften rammerne om den mere formelle del af indvielsen.

– Der er ingen tvivl om, at vi har fået et fyrtårn på Mors. Det, at vi har fået så ikonisk en bygning, kommer til at betyde noget, fordi det kan trække folk til, påpeger teaterleder Gitte Malling.

Foto: Lars Horn, Baghuset

Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) er ligeledes stolt over det nye hus.

– Det her smukke, spektakulære bygningsværk er med til at føje endnu mere til det rige kulturliv, vi har på Mors. Det er et bevis på, at hvis vi står sammen og bruger den fælles mængde af kompetencer, vi har, kan vi opnå store resultater. Fordi vi er vedholdende, målrettede, flittige og stædige. Når vi så ovenikøbet får hjælp udefra, blandt andet fra de generøse donationer fra fondene, er der ingen grænser for, hvad vi kan nå, sagde Hans Ejner Bertelsen under sin tale søndag aften.

Han slog fast, at man på Mors er beæret over og taknemmelig for de fonde der har skudt penge i teaterhuset og dermed har været en stor medspiller i forhold til realiseringen af det nye Limfjordsteater.

LÆS OGSÅ:

Fond donerer yderligere to mio. kroner til Limfjordsteatret

 

Forfatter

Related posts

Top