Festlig dragebådsregatta i lystbådehavnen

Fredag formiddag tørnede knap 300 elever fra EUC Nordvest sammen i en festlig og farverig dragebådsdyst i lystbådehavnen i Nykøbing.

Dysten stod mellem eleverne fra Morsø Handelsgymnasium, EUD & EUX Business samt de to Nordic Food College-afdelinger: Morsø Landbrugsskole og Culinary. Kampgejsten var høj og albuerne spidse, for der bliver ikke givet ved dørene, når håneretten er på spil.

Sidste år måtte skolen aflyse den traditionsrige dragebådsregatta på grund af vejret, men det blev heldigvis ikke aktuelt i år, hvor der godt nok var overskyet, men tørt og lunt.

– Det er en dag, som eleverne i dén grad ser frem til, så vi er bestemt glade for, at vejret nu er med os igen. Eleverne går virkelig op i det og lægger meget energi både i deres kostumer og i de forskellige konkurrencer. Stemningen er helt i top, og det er generelt bare et superfint arrangement i forhold til at få rystet eleverne godt sammen på tværs af uddannelser, årgange og klasser, fortæller vicedirektør og uddannelseschef Kenny Thomsen fra EUC Nordvest.

Eleverne dystede både til vands og til lands. Således kunne de, ud over dragebådskonkurrencen, udfordre hinanden i forskellige aktiviteter som sømslåning, rodeotyr, Human Football, stigegolf og tegnekonkurrence m.m.’Den gyldne pagaj’ gik i år til N22 fra Morsø Handelsgymnasium, som vandt både sejladsen og blev dagens samlede vinder.

Arrangement afsluttes senere på dagen med fællesspisning på Morsø Handelsgymnasium efterfulgt af en stor fest, hvor TopGunn kommer til at stå for den musikalske underholdning.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top