Feggesund-kaptajn storroses efter redningsaktion

Da en kvinde fra Øster Assels på Mors forleden aften kørte i havnen ved færgelejet til Feggesundfærgen i Amtoft, blev færgeskipper på Feggesundfærgen Knud Christensen den helt store redningsmand.

Efter at have været i kontakt med alarmcentralen, mens bilen sank, forsvandt signalet pludselig fra kvindens mobiltelefon.  Heldigvis lykkedes det for hende, at komme ud af bilens bagklap. Herefter lå hun i det iskolde vand i op mod 20 minutter, hvor hun klamrede sig til en flydebro.

Se et længere indslag fra TV MidtVest med Knud Christensen HER

I mellemtiden var en patrulje ankommet til færgelejet på Mors-siden. Sammen med en kollega satte Knud Christensen sammen med betjentene ombord kurs mod kvinden. Her lykkedes det, at komme så tæt på hende, at hun kunne blive hjulpet ombord på færgen.

– Det er så godt gjort, at kaptajnen på færgen sejlede over til den flydebro. Han vidste i bund og grund ikke, om der var vand nok til, at han kunne sejle derud, men han tog chancen for at få hurtigt fat på kvinden, fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted til TV MidtVest.

– De har gjort en kæmpe forskel. Det er en af de dage, hvor man synes, det er sjovt at være politimand, siger Jørgen Jensen.

Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

Forfatter

Related posts

Top