FC Thy-Thisted Q tabte til topholdet

Der var lagt op til at vaskeægte topgør i Gjensidige Kvindeligaen i Thisted søndag eftermiddag.

FC Thy-Thisted Q tog imod Brøndby IF – der var tale om ligaens hhv. nummer 2 og nummer 1.

Kampen startede planmæssigt for hjemmeholdet, der kort før pausen bragte sig foran 1-o på en scoring af Matilde Kjeldgaard. Men efter pausen blev det op ad bakke for thyboerne

Fem minutter inde i anden halvleg blev Nadia Søderberg præsenteret for sit andet gulve kort, og måtte derfor se resten af kampen fra sidelinjen.

Overtallet blev udnyttet af Brøndby IF der efter 67 minutters spil udlignede til 1-1. Tolv minutter før tid blev det også til kampens slutresultat 1-2.

Det var thyboernes første nederlag i denne sæson. FC Thy-Thisted Q dumper ned på ligaens 4. plads.

Arkivfoto: Michael Nørgaard