FC Thy Piger vandt i Barcelona

FC Thy Piger har netop været afsted til Trofeo Mediterraneo Cup i Barcelona. I alt deltog blev 4 fold sendt afsted, og med sig hjem til Thy fik pigerne bl.a. den helt store pokal.

U15 liga1 vandt nemlig førsteplads med en målscorer på 22-1. U15 liga3 holdet kom ind på en flot 5. plads ud af de i alt otte U15 hold fra Tyskland, Spanien og Danmark. U16-holdene liga1 og liga2 endte henholdsvis som nummer tre og ni ud af i alt 14 hold.

Ud over de flotte hold-præstationer så kunne FC Thy Piger også rejse hjem i selskab med to nykårede topscorer i turneringen. Hos U15 var det Sophie Gravesen, der blev noteret for 12 mål og i U17-rækken løb Helena Højstrup med titlen efter 11 kasser.

Flere udenlandsture i vente
Ialt deltog 74 piger, trænere, holdledere og en lille gruppe af forældre, og de godt 2200 km mellem Thisted og Barcelona blev tilbagelagt i bus og i højt humør med dygtige chauffører fra Snedsted Rute- og Turistbusser bag rattet.

Turen til Barcelona blev finansieret gennem dels egenbetaling, fælles indsats for at samle penge ind gennem arbejde og med støtte fra Lions Teutonia Thisted.

Planen er at også de kommende U15 og U16-årgange skal ud at rejse – det er endnu ikke besluttet, hvor næste forårs tur skal gå hen.

Se billeder fra turen herunder:

 

 

 

 

 

Forfatter

Related posts

Top