FC Thy Piger tættere på Danskernes Idrætspris

41 procent af alle de afgivne stemmer i P4 Midt og Vests sendeområde var i afstemning om Danskernes Idrætspris sat ved FC Thy Piger. Dermed går idrætsinitiativet nu videre til den landsdækkende semifinale og er fortsat med i konkurrencen om 100.000 kr. Vinderen af Danskernes Idrætspris, der præsenteres af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4, afsløres ved DR’s årlige sportsshow 6. januar 2018.

Det blev FC Thy Piger, der løb med den midt- og vestjyske førsteplads i konkurrencen om Danskernes Idrætsp0ris. Dermed er idrætsinitiativet fra Thisted Kommune fortsat med i konkurrencen om de 100.000 kr., der følger med prisen

Med førstepladsen går FC Thy Piger sammen med syv andre regionale vindere fra resten af landet videre til semifinalen, hvor DIF’s bestyrelse udvælger tre finalister og herefter kårer vinderen. Vinderen af Danskernes Idrætspris offentliggøres ved DR’s show SPORT 2017 lørdag 6. januar 2018.

De to øvrige idrætsinitiativer, der kunne stemmes på, var ’Bording MTB og Fourcross Bane’ og Urban Street Zone – begge fra Ikast-brande Kommune.

Foto : Morten Fjord Stengaard

Forfatter

Related posts

Top